Spotify’den Dinlenebilecek 5 Podcast Önerisi

Podcastler günümüzde herhangi işle uğraşırken, herhangi bir yerde beklerken veya boş zamanları değerlendirirken ilk tercihlerimizden. Sizlere içerisinde bulundurduğu yüzlerce podcastle en çok kullanılan uygulama olan spotifydan ulaşabileceğiniz, keyifli ve eğitici vakit geçirmenizi sağlayacak Spotify’den Dinlenebilecek 5 Podcast Önerisi sunacağız.

Spotify’den Dinlenebilecek 5 Podcast Önerisi

1- Zihnimin Kıvrımları

Hiç düşünmeden bir numaraya ekleyebileceğim podcast serisi Serdar Kuzuloğlu tarafından oluşturulan Zihnimin Kıvrmları. Serdar Kuzuloğlu zihninin kıvrımlarında aklına takılan bazı konuları, okuduğu kitaplardan elde ettiği birikimleri ve gözlemlerini düzenleyerek on dört bölüm şeklinde dinleyiciye sunmuş; mutluluk, yalnızlık, zaman, moda, yaşam alanları, görgü, nefret, telaş ve yaşama dair pek çok konuya değinmiş. Uzun süredir seriye ara veren Kuzuloğlu son açıklamalarında devam etmeyi çok istediğini fakat seriye hakkını verebilecek kadar zamana ihtiyacı olduğunu belirtiyor.

2- Kendine İyi Davran 

Youtube’dan tanıdığımız Beyhan Budak’ın podcast serisinde genellikle youtube videoları olsa da spotify özel içerikleri de bulunuyor. Beyhan Budak kendi tarzıyla hazırladığı psikoloji içerikleriyle spotifyda da en çok dinlenilenler arasında. Kendine iyi davran podcast serisi boş zamanlarınızı değerlendirirken sizi rahatlatacak ve gelişmenizi sağlayacak güzel bir tercih.

3- Bunu Bende Yaparım

İbrahim Selimin sunuculuğunu üstlendiği bu keyifli podcast serisi kendini  “İbrahim Selim ve ekibinin hazırlayıp sunduğu, kent insanının canını sıkan, anksiyetesini arttırıp, çıldırtmanın eşiğine getiren her konunun masaya yatırılarak atomlarına ayrıldığı podcast serisi” olarak tanımlıyor. Komplo teorileri, dijital aşklar, düğünler, güzellik ve dolandırıcılık tarzı konuları ele alan ekip en uç örnek ve keyifli anlatımlarıyla dinleyiciyi güldürmeyi başarıyor.

4- Nereden Başlasam?

Mirgün Cabas ve Can Kozanoğlunun sunduğu bu podcast serisinin amacı farklı konulara uzmanlarıyla yapılan söyleşiler yoluyla zemin hazırlayarak ilgisi olan dinleyicilerin derinleşebilmesi için önerilerde bulunmak. Gayet güzel düşünülmüş bu fikir doğrultusunda yapay zeka, tarih, mitoloji, gastronomi, müzik, kuantum, edebiyat ve pek çok farklı alanda içerikleri bulunmakta. Seri hala aktif olarak devam etmekte.

5- Nasıl Olunur?

Nilay Örnek bu podcast serisinde alanında başarılı olmuş insanları konuk alarak “Nasıl …… olunur?” diye soruyor. Bu söyleşilerde mesleklerini ustalıkla icra ettiğini düşündüğü çok değerli isimlerle konuşarak; bu kişilerin yolculuklarını ve fikirlerini dinleyiciyle buluşturuyor. Yüzü aşkın bölümü bulunan bu seri sizi pek çok değerli isimle tanıştıracak ve kendinizi geliştirmenizi sağlayacak.

Yorum yapın