Xiaomi Ailesi Büyümeye Devam Ediyor!

Çin’ li iteknoloji devi Xiaomi’ nin geçtiğimiz aylar da en üst teknolojilerini kullanarak bir telefon geliştireceği ortaya çıkmıştı. Tasarlanan bu modelin adı ise; Xiaomi 11X Pro… Şirket bu hamlesiyle sadece kendi ülkesinde değil küresel anlamda büyük ses getirmeyi amaçlıyordu.

Xiaomi Mi 11X Özellikleri Sızıdırıldı !

Şirket tarafından gelen açıklamalar da ön gösteriminin 23 Nisan’ da yapılacağını öğrendiğimiz Xiaomi Mi 11X ve 11X Pro modellerine dair bazı ufak teknik detaylar önceden sızdırıldı !

Xiaomi’ nin her iki modelini de farklı hafıza boyutlarıyla satışa sunacağı öğrenildi. Aynı şekil de RAM boyutları da kullanılan hafızaya göre değişecek. İlk gelen bilgiler Mi 11X modelinin 6 GB RAM ve 128 GB da hafızaya sahip olacağı yönünde. Mi 11X Pro’ da ise 8 GB RAM kullanılması bekleniyor. Ekran konusunda ise tercihini Amoled ekrandan yana kullanan Xiaomi Mi 11X modellerini Super Amoled ekran ve 6.67 inç boyutunda kullanıcılarının beğenisine sunacak.

Şirketin kullanılacağı işlemci boyutu da oldukça büyük bir merak konusuydu. 1  adet 2.84 GHz Kryo 680,  3 adet 2.42 GHz Kryo 680 ve 4 adet 1.80 GHz Kryo 680 çekirdek kullanılacağı ortaya çıkan Mi 11X kullanıcılarının kafalarında ki performans ile ilgili sorularını da cevaplamış oldu. Şirketin bu hamlesi merakla bu telefonun çıkmasını bekleyen teknoloji severlerin de beğenisini kazanmış durumda. Mi 11X ve 11X Pro modellerini ilerleyen günler de hep beraber göreceğiz bakalım küresel pazar da ne kadar etkili olabilecekler…

Yorum yapın