Tim Cook’tan 45. Yıl Mesajı!

2011 yılından bu yana Apple’ın CEO’su olarak çalışmalarına devam eden Tim Cook, Apple’ın 45. Yılına özel Twitter’dan bir mesaj yayınladı. Teknoloji dünyasının devi haline gelen ve 1 Nisan 1979’da Cupertino’da kurulan ve bu zamana kadar başarılı işlere imza atıp dünya genelinde adından her zaman bahsettiren bu şirket artık 45 yaşında! Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Apple’ın 2 trilyon dolardan fazla değerlenmesi ile şu anda dünyanın en değerli şirketleri arasında yer alıyor.  Tim Cook ise Apple’ın 45 yılda neler yaptığını, neleri başardıklarını ve daha nice şeyleri başarabileceklerini anlatarak mesajına giriş yaptı. Mesajında dünyayı etkisi altına alan korona virüsten de bahseden Cook, teknolojilerini geliştirmekten vazgeçmeyeceklerini ve 5G’li iPhone’lar ile eğitimde sıklıkla tercih edilen iPad’lerden insanların günlük rutin ve sağlıklarını takip eden saatlere varıncaya kadar teknolojinin hızına yetiştiklerinden de bahsetmiştir.

Tim Cook’un Twitter’daki Mesajı

“Apple bugün 45. yılını kutlarken, Steve’in uzun yıllar önceki sözlerini hatırlattım: “Şimdiye kadar harika bir yolculuk oldu, ancak henüz yeni başlamıştık.” Yaşamları zenginleştirmek için yaptığınız her şey için Apple ailemizin tüm üyelerine teşekkürler. Önümüzdeki 45 yıl ve ötesi!”

Ayrıca Tim Cook sözlerine ‘’ Geçtiğimiz yılın her birimizi hayal edemeyeceğimiz bir şekilde test ettiğini biliyorum. Hepimizden uyum sağlamamız istendi. Bu süre zarfında başarılarımızın, bizi son derece gururlandırması gerektiğini biliyorum. Daha parlak günlerin ileride olduğunu biliyoruz.” Diyerek devam etti.

 

Yorum yapın