Rick and Morty: 5. Sezon Ne Zaman?

2013 yılında yayınlanmaya başlayan ve hala günümüzde ilgi ile takip edilen Rick and Morty, sonunda 5. Sezonun yayın tarihini yayınladığı fragman ile sevenlerine duyurdu.

20 Haziran Rick And Morty Günü 

5.Sezonun yayınlanan ilk fragmanı ile 20 Haziran 2021’de yeni sezonun ilk bölümün yayınlanacağı duyuruldu. Rick and Morty’nin yapımcısı Adult Swim, dizinin hayranlarını sevindirecek haberi paylaştı. Merakla beklenen 5. Sezonun ilk bölümü, 20 Haziran günü Kuzey Amerika Doğu Yakası saati ile gece 23:00’da yayımlanacak. Yani, dizinin Türkiye’de muhtemel en erken yayımlanma tarihi için 21 Haziran sabah 06:00 suları diyebiliriz. Yayınlanan fragman ile Rick ve Morty’nin her zaman olduğu gibi yeni maceralara atılıyor fakat bu sefer Morty’nin ebeveynleri de bu maceranın içinde yer alacak gibi duruyor.

Geçen 4 sezonun Türk izleyiciler ile buluşması Netflix üzerinden olmuştu. Büyük ihtimalle yeni sezonun da Netflix üzerinden Türk izleyicilerle buluşturulacağını söyleyebiliriz. Ayrıca 20 Haziran’ın “Dünya Rick and Morty Günü” olduğunu söylemeden geçmeyelim.

2013 yılından günümüze en popüler dizilerden biri olan Rick and Morty’nin 5. sezonuna hâlâ uzun bir süre varken yapımcısı Adult Swim, sezondan ilk görüntüleri paylaştı. Paylaşılan videoda henüz üstünde çalışılan bir Rick and Morty bölümünün de nasıl gözüktüğü gösterildi.

Yayın hayatına 2013 yılında 11 bölümden oluşan bir sezonla başlayan Rick and Morty, her iki senede bir yeni sezonuna kavuşabildiğimiz bir dizi haline geldi ve son olarak 2019’un sonunda 4. sezonuyla ekranlardaki yerini almıştı.

 

Yorum yapın