Honor Piyasaya Yeniden Girmek İçin Hazırlanıyor!

Çin’ in teknoloji devlerinden olan Huawei tarafından geri de bıraktığımız aylar da sattığı ve yoluna artık bağımsız bir marka olarak devam eden Honor’ un piyasalara güçlü ve ses getirecek bir şekil de dönmeye hazırlandığı ve çok güçlü iki cihaz modeli üzerin de çalıştıkları ortaya çıktı!

Honor Katlanabilir Telefon Piyasasında İddialı!

Honor’ un seri üretime geçeceği ve üstün de büyük emek verdikleri bu iki cihaz modelinden birisi, katlanılabilir telefon! Şirket tarafından, Magic X adının verildiği bu cihaz Honor’ un ilk katlanabilir telefonu olma ayrıcalığını da taşıyor. Şirket ekran tedariki konusun da şimdiden Visionox ile anlaşmış durum da. Cihaz da Android 11 işletim sisteminin kullanılması ve 5.000 mAh batarya gücüne sahip olması bekleniyor. Ekran konusun da ise bu model de tercihini OLED ekrandan yana kullanan Honor Magic X tam 8 inç ekran boyutun da olacak. 5.000 mAh batarya gücü barındıran telefon elbette ki şarj hızı konusunda da sektör de öne çıkacak hamlelerden geri kalmamış durum da. Honor cihazın yanın da 55 watt’ lık şarj cihazı da sunacak ve Magic X modelinin ortalama şarj süresi 30 dakika olacak. Honor’ un bu cihazı yılın son zamanların da tanıtması beklenirken tüm dünya da yaşanan çip krizi sonrası planlamaların da biraz erteleme olmuş olabilir.

Honor, Magic X modelini ilk önce kendi yerel pazarı olan Çin’ de satışa sunmayı ve eğer her şey istediği gibi giderse ulusal pazara öyle açılmayı düşünüyor.

 

Yorum yapın