The Witcher Hayranları Oyunlarına Kavuşacak!

Dünya üzerin de en çok indirilen, araştırılan ve oynanan oyunlardan birisi olan The Witcher oyun sağlayıcısı tarafından yapılan açıklama ile artık telefonlarda oynanabilecekti. The Witcher Monster Slayer adında ki bu mobil oyun açıklandığı günden itibaren tüm dünya da ki milyonlarca The Witcher hayranı tarafından merakla beklenmekteydi.

Oyun Erken Erişime Açıldı!

The Witcher’ ın oyun geliştirici yaptığı açıklama da oyunlarının çok büyük bir kısmının tasarımının tamamlandığını ve kullanıcılardan gelecek tepkileri ölçmek adına oyunun şimdiye kadar geliştirilen beta sürümünü kullanıcılarının beğenisine sunduğunu söyledi. Oyunun geliştirici firması olan Spokko, tüm dünya da fırtınalar estiren ve milyonlarca hayranı bulunan The Witcher oyunu için çalışmalarını büyük bir özen ve dikkatle sürdürmekte.

Android ve IOS Cihaz Desteği Olacak !

Spokko tarafından geliştirilen The Witcher Monster Slayer oyunu Android ve IOS destekli telefonlar tarafından kullanılabilecek olmasına karşın maalesef oyunun beta sürümü şu an için sadece Android kullanıcılarının oynayabileceği şekil de tasarlanmış durum da. Oyunun resmi web sitesine girip kaydını yaptıran kişiler The Witcher Monster Slayer için erken erişim şansına sahip olabilecek. Siteye kayıt olurken kullanmış olduğunuz güncel cihaz modelini de belirtmeyi unutmayın! Resmi web sitesine kayıt işleminizi tamamladıktan sonra Nisan ayı bitimin de Spokko bir kura düzenleyecek ve bu çekilişi kazanan kişiler The Witcher Monster Slayer oyununun beta sürümünü kullanıp, deneyimlemeye hak kazanmış olacak!

 

 

 

 

Yorum yapın