iPhone 13 Mini Tasarımı Sızdırıldı!

Apple’ ın Eylül ayın da yayınlamayı düşündüğü bu seri de yer alan iPhone 13 modellerinin tasarımı bir internet sitesin de ortaya çıktı! Apple geçen yıl çıkarttığı iPhone 12 modelinden arzu ettiği sarış miktarlarına ulaşamamış ve telefon piyasa da Apple şirketinin istediği gibi bir ses getirememişti. Apple bu sene ki çalışmaların da bu durumun üstün de oldukça durmuş gibi. Şirket bir yıl boyunca eksiklerini gidermeye çalışmış. Apple iPhone 13 Mini modeli ile tekrar arzu ettiği cihaz satış miktarlarına ulaşmak istiyor.

Kamera Tasarımı Farklılaşıyor!

Ortaya çıkan tasarım sızıntısı fotoğraflara baktığımız zaman Apple şirketinin iPhone 13 Mini modeline de çift kamera verdiği görüyoruz. Ancak bura da tasarımsal bir farklılığa gittiğini ve kameraları birbirine çapraz olarak cihaza yerleştirdiğini görüyoruz! Apple, 13 Mini modeli için ekran konusun da düşüncesini 5,4 inç ekran da sabit kılmış gibi görünüyor. Bu da yeni üreteceği cihazın iPhone 12 Mini modeli ile aynı boyuta sahip olacağı anlamına geliyor. 12 Mini modelinin kullanıcılar tarafından benimsenmemesinin nedenlerinden birisi de kötü bir batarya performansı sergilemesi idi. Apple bu konuda ki eksikliklerini de fark etmiş durumda.

iPhone 13 Mini modeli bir önce ki tasarımın eksiklerinden ilham alınarak tekrar aynı hataya düşmek istemeyen Apple tarafından özel olarak geliştirilmiş durumda. Apple kamera tasarımının farklılığını bu model de yansıttığına göre sandığımızdan daha da fazla bu modele önem veriyor olabilir!

 

Yorum yapın