Huawei PC Monitörü AD80 Türkiye’de!

Kendisini gün geçtikçe tüketicilerin ihtiyaçlarına göre geliştiren Huawei, dizüstü bilgi yarlarında kullandığı FullView teknolojisini şimdilerde masaüstü bilgisayarlarına da getirdi. Yeni masaüstü monitörü AD80, Huawei Online Mağazası üzerinden tüketicilere sunuldu ve şuan Türkiye’de de satışta. Son zamanlarda teknolojinin neredeyse her alanında farklı bir yenilikle ilgiyi üzerine çeken Huawei şimdi de AD80’i Türkiye’de satışa sundu.

Huawei PC Monitörü AD80 Neler Sunuyor?

Huawei’nin, Türkiye’de satışa sunduğu masaüstü monitörü AD80, 5,72 milimetrelik çerçeve kalınlığı, yüzde 90 ekran / gövde oranı ve 178 derecelik görüş açısıyla Huawei’nin dizüstü bilgisayarlarına kardeşlik yapıyor. Yeni monitörün ekran detayları ise NTSC renk gamının yüzde 72’sini destekleyen 5 milisaniye tepki süreli IPS panele sahip olmasının yanı sıra 1080P çözünürlüğündeki Huawei AD80, 23,8 inç büyüklüğü ve 16:9 oranıyla her türlü video içeriğini, oyun deneyimi, dizi film izlemelerinizi büyük bir keyifle sürmenizi amaçlıyor. TÜV Rheinland tarafından onaylanan sertifikasyona sahip olan AD80, göz koruma modun da zararlı mavi ışığı ortadan kaldırıp ve ekran paneli 60 Hz tazeleme hızında tamamen titreşimsiz olarak çalışma seçeneği de sunuyor.

Yan taraftan bakılınca ince bir görüntü ile karşılayan Huawei AD80, simetrik estetiği ve aerodinamik arka yüzeyi ile masa üzerinde zarif duruşuyla dikkatleri üzerine çekiyor. İlk bakışta göze çarpmayan incelikteki ekran tutucusu, inceltilmiş tabanı ile harika bir uyum yakalamasının yanı sıra Huawei AD80’in arkasında 1 adet HDMI port, 1 adet DC port ve 1 adet de VGA bağlantısı da bulunuyor.

Huawei AD80 monitör, 1.399 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile HUAWEI Online Mağara’da sizleri bekliyor.

Yorum yapın