GTA 5 Çok Yakında Android Telefonda..!

GTA’nın oyun sağlayıcısı Rockstar Games’in haberine göre kullanıcılar android cihazlarında GTA5 oynama imkânına sahip olabilecek, hemde orijinal haliye!

Bu haberi duymak bile heyecanınızı arttırdı biliyoruz, şimdi aşağıda sizlerle haberin detaylarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Her Şey 1 Yıl Önce Başladı

Dünya üzerinde en çok oynanan oyunlardan biri olan ve adeta bir fenomen haline gelen GTA5’in mobil oyun haline getirilmesi hikayesi 1 yıl önce bir hayran tarafından yapılmaya çalışılmasıyla başlandı. Bugün geldiğimiz noktada ise bizzat oyunun gerçek sahibi ve geliştiricisi Rockstar Games tarafından atılan adımları görüyoruz. Bu durum milyonlarca insan için adeta hayallerinin geçeğe dönüşmesi gibi bir durum…

GTA 5 , Xbox Game Pass İle Oynanabilecek

Xbox Game Pass bulut aracılığıyla oynanabilecek GTA5 için şimdiden geri sayım başladı. Aslında kullanıcılar için geçen yıl mayıs döneminde oyunun Xbox’ta oynanabilecek versiyonu çıkmıştı. Ancak bu durum GTA5 severlere yeterli gelmedi ve oyunun mobil cihazlar içinde kullanışlı hale gelmesi için Rockstar Games’e büyük baskı yaptılar. Bu baskıları da sonuç verdi ve artık Xbox Game Pass Ultimate aboneleri istedikleri zaman istedikleri yerde GTA5 oynayabilecekler o sokaklarda özgürce dolaşabilecek ve kendilerine verilen görevleri 7/24 gerçekleştirebilecekler.

Bir dönemin ve çocukluğumuzun vazgeçilmez tutkusu olan GTA5 yıllar geçse dahi popülaritesini hiçbir şekilde kaybetmemeyi başardı. Geçen yıllar bizlere birçok farklı oyun sunsa da hiçbiri GTA kadar sevilmedi onun yeri bizde her zaman ayrı oldu. Şimdi de mobil cihazlarımızda gönlümüzü fethetmeye devamedecek…

 

 

 

Yorum yapın