Battlefield 2042 kısa süreliğine ücretsiz

Merhaba sevgili okurlar, bugün sizlere çok heyecan verici bir haberim var. Bildiğiniz gibi, Battlefield 2042, geçtiğimiz ay piyasaya çıkan ve büyük ilgi gören bir savaş oyunu. Oyunun geliştiricisi EA, oyunun popülaritesini artırmak için bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, Battlefield 2042’yi kısa bir süreliğine ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsiniz!

Evet, yanlış duymadınız. Battlefield 2042’yi ücretsiz olarak deneyimlemek için yapmanız gereken tek şey, EA Play aboneliğinize sahip olmak. EA Play, EA’nın oyun servisi, aylık 29 TL karşılığında EA’nın birçok oyununa erişim sağlıyor. Eğer EA Play abonesi değilseniz, endişelenmeyin. EA Play’e üye olmak için ilk ay sadece 1 TL ödemeniz yeterli. Bu sayede, Battlefield 2042’yi de dahil olmak üzere EA’nın birçok oyununu oynayabilirsiniz.

Peki, Battlefield 2042’yi ücretsiz olarak ne kadar süreyle oynayabileceksiniz? Bu kampanya, 13 Ekim’den itibaren başladı ve 17 Ekim’e kadar devam edecek. Yani, toplamda 4 gün boyunca Battlefield 2042’yi istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Bu süre zarfında, oyunun tüm modlarını ve haritalarını deneyebilirsiniz. Ayrıca, oyunu beğenirseniz ve satın almak isterseniz, EA Play abonelerine özel bir indirim de sunuluyor. Oyunu %10 indirimle alabilir ve ilerlemenizi kaybetmeden devam edebilirsiniz.

Battlefield 2042, gerçekçi grafikleri, dinamik hava koşulları, devasa haritaları ve 128 oyunculu savaşlarıyla sizi büyüleyecek bir oyun. Eğer savaş oyunlarını seviyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. Hemen EA Play’e üye olun ve Battlefield 2042’yi ücretsiz olarak indirin. Bu arada, bu kampanya sadece PC için geçerli. Konsol oyuncuları için henüz böyle bir fırsat yok. Belki ilerleyen zamanlarda olur, kim bilir?

Bu haberimizi burada sonlandırıyoruz. Sizler de Battlefield 2042’yi ücretsiz olarak deneyin ve yorumlarınızı bizimle paylaşın. Bir sonraki haberimizde görüşmek üzere, hoşçakalın!

Yorum yapın