IPhone’a Ekstra Hafıza!

Apple şirketinin ürettiği IPhone ve IPad cihazlar için geliştirilen kılıf, ekstra şarj süresi ve hafıza olanakları sunuyor.

Geçtiğimiz yıllarda, IPhone 5 ve 5S için üretilen, telefona ekstradan hafıza ve pil olanağı sunmasıyla ünlenen Space Pack isimli kılıf Mophie tarafından üretildi ve oldukça sevildi. Bu sene ise, Apple şirketinin son amiral gemileri olan IPhone 6 ve 6 Plus için aynı mantıkta ürünler üretilecek. Bunların ismi ise, Space Pack Spacestation olacak. Bildiğiniz gibi IPhone cihazlara hafıza kartı takmak mümkün değil. Ayrıca bataryası çıkmadığı içinde, şarjının fazla gitmesine müdahale edemiyoruz. Kullanıcıların en büyük sıkıntılarından olan bu sorunlar, üretilen kılıflar sayesinde çözüme kavuşacağa benziyor.

Üretilen kılıfların IPhone 6 için olan versiyonlarında 3300 mAh, IPhone 6 Plus içinse 2600 mAh batarya içeriyor. Bağlantını yanında, bataryanın yanı sıra, 128 GB’a kadar depolama alanı sunuyor. Apple’ın ürettiği IPhoneların yanı sıra, iPad içinde üretilen bu kılıflar, aynı şekilde 128 GB hafıza olanağı sağlamasıyla birlikte, 8000 mAh gücünde batarya içeriyor. IPhone’un yanı sıra, Android ve Windows Phone cihazlara da uyumlu olacak.

iPad için olan kılıfların, 32 GB depolama alanına sahip olanı 199.95 dolar iken, iPhone 6 ve 6Plus cihazlar için 32 GB depolama alanı süren kılıf ise, 149.95 dolara satışa sunulacak.

Yorum yapın